Fotocredit:

Her er våre listetopper til valget!

Disse skal kjempe for et grønnere Drammen fra 2019!

6. november, 2018

Nominasjonskomiteen til Miljøpartiet De Grønne Drammen, Nedre Eiker og Svelvik foreslår følgende kandidater til de øverste plassene på kommunevalglista:

1. Ståle Sørensen (forhåndskumulert)
2. Rose Jahanfarah (forhåndskumulert)
3. Silje Marie Brevik
4. Herman Ekle Lund
5. Sonia Toematagi Dahl
6. Carl Emil Vogt

Nominasjonen av toppkandidatene skal skje på medlemsmøte den 24. november.

«Dette er et sterkt lag for å gjøre den nye kommunen til et medmenneskelig samfunn i økologisk balanse», uttaler Thorbjørn Faber Geirbo, som leder nominasjonskomiteen sammen med Petter Øijord.

Listetoppene har et aldersspenn på 18 til 47 år, inneholder både kunstnere, PR-folk, lærere, forskere, studenter og en klimaflyktning (!) og er trolig valgets eneste som inkluderer etnisk bakgrunn fra både Iran og Tuvalu.

De deler en felles visjon om å gjøre den nye kommunen til et mer medmenneskelig samfunn i økologisk balanse, de har alle bankende hjerter for Drammen, og de gleder seg til å få med DEG på laget i arbeidet med å lage en kommune for alle – fra Steinberg til Brakerøya til Berger!

Nominasjonskomiteen jobber med mange kandidater for å fylle resten av lista. Vi har noen fra Svelvik som er villige til å stå på lista, men vi leter fortsatt etter en eller flere kandidater som kan stå opp for Svelvik på topp 10.

Silje Marie Breivik
Rose Jahanfarah
Ståle Sørensen
Sonia Toematagi Dahl
Carl Emil Vogt (Foto: Peder Hallberg)

Herman Ekle Lund