Årsmøte i Viken MDG

Vi ønsker velkommen til det aller første årsmøtet for Viken Miljøpartiet De Grønne!

01.01.2020 blir tre fylker til ett, og derfor slår vi sammen våre respektive fylkeslag i god tid før Buskerud, Østfold og Akershus blir Viken.

Viken MDGs livsløp starter på topp – ved at vi legger reisen til verdens vakreste Drammen!
Årsmøtet vil finne sted i Store Auditorium på Universitetet i Sørøst-Norges campus på Papirbredden. (Adresse: Grønland 58, 3045 Drammen). Gangavstanden fra Drammen stasjon er maksimalt 10 minutter. Det er også gode parkeringsmuligheter for den som kommer med bil.

Agenda og nærmere tidsplan blir sendt ut på epost innenfor tidsfristene som angis i vedtektene. Dette Facebook-eventet vil også bli oppdatert med nærmere tidsbestemmelser når det er klart.

Det blir herlig, vegansk, glutenfri og 98% økologisk catering fra Criollo - Drammens splitter nye sjokoladebar og veganske café!
Vi kan glede oss til tacowraps til lunsj og brownies med valnøtter til dessert, samt økologisk kaffe fra Den Gyldne Bønne, økologisk assortert frukt og vann. Allergikere får naturligvis tilrettelagte utgaver av rettene – meld inn behov til fylkessekretær kristin.gjorv@mdg.no seinest 25.01.2019 dersom du ønsker dette.

For å underholde oss er vi så utrolig heldige at vi får Drammens-rapperen SALLAM NASER på besøk!
Sallam er en 19 år gammel statsløs gutt - født i Palestina, oppvokst i Syria, kom til Norge for 3 år siden uten pass. Han er en av byens mest spennende, nye rappere – men også en politisk aktiv type som ofte er å lese i ulike aviser med ytringer om å være statsløs, flyktning i Norge, ensomhet og mange andre sterke temaer.
Sallam rapper på arabisk – men på årsmøtet kommer han for å servere nyskrevet slampoesi på norsk!

Sjekk ut musikken til Sallam Naser her:
https://soundcloud.com/sallamnaser
https://www.youtube.com/watch?v=28N2HUFH1Ow
https://www.facebook.com/naser.venos

Drammen, Nedre Eiker og Svelvik MDG gleder seg som lokalt vertskap til å ønske alle flotte Viken-folk velkommen til et hyggelig og innholdsrikt årsmøte!

Sted og info

  • USN (Universitetet i Sørøst-Norge), Grønland 58