Fotocredit:

Velkommen, Cathrin og Haydar!

Vi ønsker Haydar Øzbal og Cathrin Janøy hjertelig velkommen til MDG!

23. januar, 2019

Det er med stor glede vi kan ønske Cathrin Janøy og Haydar Øzbal velkommen til Miljøpartiet de Grønne Drammen, Nedre Eiker og Svelvik!

Begge to er i dag folkevalgte i hhv Nedre Eiker og Drammen for andre partier, men har kommet fram til at de ønsker å stille til valg for MDG i høst. Det er vi naturligvis veldig glade for!

Cathrin Janøy er 36 år gammel og bor i Krokstadelva. Hun har vært kommunestyrerepresentant i Nedre Eiker siden 2015 for Kristelig Folkeparti, og jobber som personkonsulent. Hun brenner for inkludering, frivillighet og barn, og går rett inn i hjertet av det grønne prosjektet – glade og friske mennesker som grunnlaget for å kunne skape et grønnere samfunn.

Haydar Øzbal er 44 år og bor i Drammen. Han jobber som rektor på en ungdomskole, og har sittet i bystyret i to perioder. Han er en dreven politiker som engasjerer seg bredt for lokalmiljøet.

Samtidig som vi ønsker to stjernesigneringer velkommen så er det med tungt hjerte vi også må se Silje Marie Breivik og Thorbjørn Faber Geirbo takke nei til gjenvalg – to grønne helter som vi vil skrive mer om her ved en seinere anledning.